Bir Annenin Serüveni
28 Feb

Bir Annenin Serüveni

            Özellikle hamileliğin son dönemlerinde doğacak olan bebeğim için alışveriş planı yaparken heyecanlı ve tedirgin bir ruh hali içerisndeydim. Daha sonradan düşününce bu tedirginliğin nedenini geleneksel mağazaların ürün çeşitliliğindeki kısıtlı yelpazesinden kaynaklandığını fark ettim. Ve İnternet üzerinden çeşitli araştırmalar yapmaya başladım. Bu araştırmalarım esnasında Youtube, instagram butikleri, bebek blogları ve hepimizin gündelik hayatında girmiş olduğu çeşitli alışveriş sitelerinden ürünler bakmaya başladım. Fark ettim ki bu şekilde kaliteli, sağlam ve bütçemize uygun ürünler listesi oluşturmuşum. Benim için bu süreç bir hayli zor olsa da sonunda gerçekten bebeğimin ihtiyacı olan ürünler listesi oluşturmuştum oldum. Daha yeni bir anne ve Atölye Avangart’ın editörü olarak sizlerle bu bilgileri paylaşmak istedim.

  
          Listemde öncelikli olarak bebeğimin bakım ürünleri bulunmaktaydı. Örneğin pişik kreminden tutun da biberon fırçası ve ısıtıcısına kadar birçok ürünün bulunduğu bir bölüm vardı. Bildiğiniz üzere bebeklerimizin ciltleri hassas ve zarar görmeye müsait olduğundan ikinci olarak hangi kumaşın çocuğuma zarar vermeyeceğini planlayıp giyim bölümünde bu ürünleri sıraladım. Bu zorlu liste sürecindeki en eğlenceli bölüm ise bebeğimin odasının dizaynını yaptığım kısımdı. Klasik dekorları görmekten bir hayli sıkıldığım için daha farklı tasarımlar aramaya başladım. 
Atölye Avangart ile tanışma sürecim tam da bu kısımda oldu. Atölye’nin montessori yatakları gerçekten ilgimi çekmişti.Çocuğum için hem uzun vadeli hem de kullanışlı ürünleri bu firmada buldum. Son olarak çeşitli duvar süsleri, kişiye özel  ahşap tasarımlar, isim panoları ve ahşap oda aydınlatmalarıyla çoğu istediğimi karşılamış oldular. Kendilerine bana yaşadığım bu süreci diğer anne adaylarıyla paylaşmama olanak sağladıkları için ve kaliteli ürünlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

İlgili Ürünler

Bulutlar Üstünde
1.245,00TL Eski Yazılar: 1.245,00TL

Doğallıktan yana ebeveynlerimiz için yeni tasarımımız sizlerle...Sipariş vermeden önce ; 1-Bebeğinizin Adını,2-Fotoğraflarda yer alan yazı karakterlerinden beğendiğiniz font'un kodunu,3-Fotoğraflarda yer alan Zemin rengi kartelasından seçtiğiniz rengin kodunu doğru şekilde yazdığınızdan emin olunuz.Çocuk odaları,hastane oda kapıları için şık ve kaliteli duvar isimlikleri,%100 Ahşap ve %100 El yapımı.Kullandığımız boyalar çocuk sağlığına zararlı maddeler içermez.Boyalarımız CE ve EN71 normlarına uygundur.(İstenilen özel ebatta üretmek için bizimle iletişime geçiniz)..

Çiftlikler İçinde
865,00TL Eski Yazılar: 865,00TL

Doğallıktan yana ebeveynlerimiz için yeni tasarımımız sizlerle...Sipariş vermeden önce ; 1-Bebeğinizin Adını,2- TIKLA sitemizden Bebeğinizin adını yazarak seçeceğiniz fontun adını,3-Fotoğraflarda yer alan Zemin rengi kartelasından seçtiğiniz rengin kodunu doğru şekilde yazdığınızdan emin olunuz.Çocuk odaları,hastane oda kapıları için şık ve kaliteli duvar isimlikleri,%100 Ahşap ve %100 El yapımı.Ürünlerimiz 40x40cm - 50x50cm - boyutlarında üretilmektedir.Kullandığımız boyalar çocuk sağlığına zararlı maddeler içermez.Boyalarımız CE ve EN71 normlarına uygundur.(İstenilen özel ebatta üretmek için bizimle iletişime geçiniz)..

Little Chief
1.450,00TL Eski Yazılar: 1.450,00TL

Doğallıktan yana ebeveynlerimiz için yeni tasarımımız sizlerle...Sipariş vermeden önce ; 1-Bebeğinizin Adını,2-Fotoğraflarda yer alan yazı karakterlerinden beğendiğiniz font'un kodunu,3-Fotoğraflarda yer alan Zemin rengi kartelasından seçtiğiniz rengin kodunu doğru şekilde yazdığınızdan emin olunuz.Çocuk odaları,hastane oda kapıları için şık ve kaliteli duvar isimlikleri,%100 Ahşap ve %100 El yapımı.Ürünlerimiz 50x35m boyutlarında üretilmektedir.Kullandığımız boyalar çocuk sağlığına zararlı maddeler içermez.Boyalarımız CE ve EN71 normlarına uygundur.(İstenilen özel ebatta üretmek için bizimle iletişime geçiniz)..

Yorum yaz

SON YAZILAR

Çocuk Odasında Kullanılan Çerçeve Modelleri

Tarafından gönderildi: Ahmet Yorumlar: 0

Katlanır resim çerçevesi..

Çocuklar İçin Resimli Olarak Hazırlanmış Günlük Rutin Tablosu

Tarafından gönderildi: Gülşen Y. Yorumlar: 0

Çocuklar için günlük rutin tablosunun önemi.....

Montessori Öğrenme Kulesi Nedir ?

Tarafından gönderildi: Gülşen Y. Yorumlar: 0

montessori öğrenme kulesi nedir ?..